FIT+ program

Prijavite se i uz članarinu od samo 28 kuna mjesečno ostvarite neograničen pristup educiranim profesionalcima i stručnom sadržaju. Na jednom mjestu pronađite sve informacije i stručnjake koji Vas motiviraju i vode na putu da postanete Fit pomoću vježbi s vlastitim tijelom, kettlebellom ili vježbama u teretani.

Prednosti ulaska u program

  • personalizirani treninzi
  • interaktivni odnos sa klijentima
  • neograničeni savjeti o prehrani, treningu i suplementaciji
  • zanimljivi i edukativni članci vezani uz trening i prehranu
  • 10 % popusta na dodatke prehrani iz našeg web shopa
  • povlaštene cijene za izradu plana prehrane i plana treninga prema Vašim potrebama

FIT+ trening je koncept treninga koji se izvodi vlastitim tijelom BILO GDJE i BILO KADA.

Jedna od glavnih prednosti  ovog treninga je u podjednakoj  zastupljenosti  vježbi  snage i kondicije čime u najkraćem roku postižemo dvostruku korist. Vježbanjem na ovaj način od 20 do 30 minuta dnevno ubrzavamo metabolizam i potičemo sagorijevanje velikog broja kalorija u stanju mirovanja.  

Trening je namijenjen svim uzrastima bez obzira na fizičku spremnost.

Koncept treninga                                               

Svaki dan, pet dana u tjednu bit će objavljen po jedan dnevni trening koji sadrži video prikaz sa dodatnim opisom načina izvođenja vježbi.

Izrada programa prehrane

Važno je naglasiti da u ovom programu ne predlažemo nikakve dijete i gotove jelovnike koje ćete slijepo pratiti. Naglasak je na interaktivoj suradnji gdje ćemo Vas naučiti pravilno kombinirati namirnice te kako, kada i što jesti.

Sve će biti prilagođeno baš Vama i Vašem životnom tempu. Nakon napravljenog kostura jelovnika pratit ćemo napredak svakih 14 dana, te se prilagođavati nastalim promjenama. Svaki program traje dva mjeseca, a unutar njega imamo tri korekcije.

Izrada programa treninga

Izrada  programa treninga u potpunosti  je orijentirana na Vaše potrebe i trenutno zdravstveno stanje. U našem stručnom timu važno mjesto zauzima i fizioterapeut koji pomaže u dizajniranju treninga za osobe sa zdravstvenim poteškoćama.

Cjenik programa (u kunama)

Uz članarinu 

 1 mj.  3 mj.  6 mj. 12 mj. Ostali
prehrana 500,00  450,00  350,00  300,00  700,00 
trening 500,00  450,00  350,00  300,00  700,00 

prehrana  + trening

900,00  800,00  600,00  500,00  1300,00 

 

Učlani se u FIT+ program