Kategorija: Mršavljenje
Šifra artikla: PP107

Fat Attack pridonosi gubitku težine, pomaže normalnom funkcioniranju metabolizma i doprinosi normalnoj razini šećera u krvi. 

-25%
Kategorija: Mršavljenje
Šifra artikla: PP107

Fat Attack pridonosi gubitku težine, pomaže normalnom funkcioniranju metabolizma i doprinosi normalnoj razini šećera u krvi. 

O proizvodu

Idealan je za korištenje u prehrani, te sadrži glukomananom, kolin, krom i ljuskice indijskog trputca. Ovi faktori su ključni elementi za uspješno smanjenje masnoće i time odlučujući za postizanje ciljeva prehrane.

Fat Attack 2.0 je učinkovit sljedbenik Fat Attack-a, koji se sastoji od glukomamana i ostalih sastojaka. Osim glukomanana, Fat Attack 2.0 također uključuje kolin i krom što ga čini idealnim dodatkom u prehrani i pri gubitku masnoće.

120 kapsula

Učinkovitost i način djelovanja:

Fat Attack ispunjava svoju glavnu funkciju kroz glukomanan, prirodni proizvod najviše poznatim po kapacitetu zadržavanja vode. Sa jedne strane, glukomanan ima mogućnost prilagođavanja hrani koja je pojedena neposredno nakon uzimanja Fat Attack 2.0.  Sa druge strane, ima povoljne učinke na probavu jer se glukomanan klasificira kao vlakno. Primarni bezvalentni alkohol kolin nadopunjuje učinkovitost Fat Attack 2.0  Ljuskice indijskog trputca, za koje je rečeno da također imaju mogućnost reguliranja šećera u krvi, pridonose glavnim funkcijama kao što se smatra šećer u krvi.

Napomena: Dodaci prehrani nisu zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života su neophodni za funkcioniranje ovog proizvoda. Specificirani preporučeni dnevni unos ne smije se prekoračiti. Držati proizvod izvan dohvata djece.

Upute za upotrebu

Uzmite 2 kapsule 3 puta dnevno prije jela sa 1-2 čaše vode. Opasnost od gušenja postoji za osobe koje imaju problema sa gutanjem ili ako ne uzmu dovoljno vode. Molimo da se pridržavate preporučenih odrednica.

Sastojci
Sadržaj dnevna porcija 6 kapsula NRV*
Glukomanan 3000 mg  
Ljuska indijskog trputca 600 mg  
Kolin 85 mg 100 %
Krom

40 ug

 

Ovaj proizvod je proizveden u skladu sa HACCP, GMP i ISO 9001- 2000 certifikatom. Proizvodi su podložni stalnim postupcima kontrole kvalitete.