0 kom Dovrši kupovinu
Početna Blog Trening Pole Dance Fitness

Pole Dance Fitness

Prikaži sve kategorije
Prehrana Zdravlje Ciljevi Transformacija Mišićna masa Mršavljenje Trening Programi Muškarci Žene
29.07.2015

Pole Dance Fitness specifičan je način tjelovježbe baziran i inspiriran S factorom koji je osmislila Sheila Kelly. Namijenjen je isključivo ženama jer je posebno prilagođen obliku ženskog tijela - iako i poneki muškarci koketiraju s PDF-om. 

POLE DANCE - Fitness, ZABAVA, Ples

Pole Dance Fitness specifičan je način tjelovježbe baziran i inspiriran S factorom koji je osmislila Sheila Kelly. Namijenjen je isključivo ženama jer je posebno prilagođen obliku ženskog tijela. U današnjem svijetu koji diktira brzi tempo življenja, žena je rastrgana između poslovnih i obiteljskih obveza pa često zaboravlja na sebe. No dva sata tjedno svaka žena bi trebala posvetiti samo sebi, ponovno otkriti svoju ženstvenost i kao bonus izgraditi svoje tijelo.

Od sličnih oblika vježbanja koji isto uključuju rad na šipki, Pole Dance Fitness razlikuje se po tome što se bazira na izrazito individualnom pristupu, tako da svaka žena otkriva vlastiti način kretanja i plesni izričaj. Pitate se kako? No, sve što vam je potrebno, sakriveno je u tri magična elementa koja ćemo upravo upoznati.

FITNESS
Prvi element Pole Dance Fitness programa – vježbe za oblikovanje tijela i izgradnju tonusa mišića, posebno prilagođene ženama. Predstavlja spoj kardio vježbi, vježbi snage i fleksibilnosti za skladno, lijepo oblikovano žensko tijelo.

DANCE
Drugi element Pole Dance Fitness programa – ples kao sloboda pokreta koji dolaze iz našeg tijela i oslobađaju se iznutra kao odraz naše individualnosti. Glazba je sastavni dio života, ali je često zbog brzog životnog tempa zaboravimo slušati. Na ovaj način naučit ćete slušati sebe i svoje tijelo, pronaći svoj ritam bez ograničenja kretanja i osloboditi, po prvi puta prepoznati ili samo probuditi, uspavanu senzualnost.

POLE
Treći element Pole Dance Fitness programa – čista zabava. Šipka kao rekvizit za spajanje prva dva elementa, vježbe i plesa, u svoj izričaj. Izričaj osobnosti i ponovno otkrivene ženstvenosti.
Vaš trening Pole Dance Fitnessa neće Vam biti obaveza, već vrijeme u tjednu kojem ćete se veseliti. Pitate se zašto... Osluškujući sebe, prateći svoju glazbu i kreirajući svoj ritam ponovno ćete iskusiti svoju osobnost, osloboditi svoju senzualnost, a malo uloženog vremena pomoći će vam da izgradite zdravo, čvrsto i lijepo oblikovano tijelo, ali i steći nova prijateljstva / poznanstva i ugodna druženja. I zapamtite, to su vaša glazba, vaš ritam i vaše kretnje bez ograničenja i ne morate ih dijeliti ni s kim. Ali ako to posebna osoba u vašem životu zasluži, možda ćete i njoj pokazati što ste otkrile i postigle. 

Pripremila: Iva Ferenac

Fitness trening
Newsletter

Prijavi se i ostvari tjedan dana besplatne članarine
Primaj besplatno novosti i savjete iz svijeta Fitness Treninga

Izbornik
Informacije
Kupovina
Kontakt

+385 1 561 44 44

+385 98 680 260

info@fitness-trening.com

Besplatna dostavaZa narudžbe iznad 400,00 kn