0 kom Dovrši kupovinu
Početna Blog Trening Izbjegavaj ovu ogromnu pogrešku kad treniraš

Izbjegavaj ovu ogromnu pogrešku kad treniraš

Prikaži sve kategorije
Prehrana Zdravlje Ciljevi Transformacija Mišićna masa Mršavljenje Trening Programi Muškarci Žene
25.10.2016

Želiš li biti veći i jači? Ona izbaci jednu lošu naviku iz svoga života. Pogledaj koju to.

Jesi li ikad pomislio: ,,Imam X program i rezultati su izvrsni. Hmm, možda bih se trebao iskušati u Y programu."

Razmisli malo. Već imaš dobre rezultate, ali želiš nešto drugo da bi provjerio možeš li i u tome imati dobre rezultate? Ma, to nema smisla. Kako bi bilo da se držiš onoga u čem si dobar i u to unesi samo neznatne promjene, kad zastaneš u napretku?
Prestani se prebacivati s jednog programa na drugi!

To postaje van kontrole. Zašto? Često je to pitanje imitacije. Ljudi vide nekog lika u teretani koji je jak i žele znati koja je njegova rutina. On kaže da nema tajni u dizanju, ali ima ih. Jedna od njih je:
Ako kopiraš program treninga nekog lika, to ne znači da ćeš postati kao on. Nemoj mijenjati nešto što ti već funkcionira zato što si zavidan nekomu na njegovim rezultatima.

Mnogi snažni likovi imaju nešto zajedničko – odličnu intuiciju za to što funkcionira za njih, a to im je osnova i nit vodilja godinama. Šesterostruki Mr. Olympia, Dorian Yates mijenjao je svoju rutinu ukupnih tri puta od samih početaka svog bodybuildinga. Tri puta. Pronašao je ono što za nj funkcionira i crpio je taj program do zadnje, a tek je onda uvodio promjene.

Poanta

Ne mijenjaj program treninga ako imaš nešto što ti odgovara. Pronađi set principa koji funkcioniraju tebi, a onda provodi godine oko toga i gradi program na tome. To je temelj na kojem ćeš izgraditi dugogodišnji napredak.

Paul Carter

https://www.t-nation.com/training/tip-avoid-this-major-training-mistake?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=article4688

Fitness trening
Newsletter

Prijavi se i ostvari tjedan dana besplatne članarine
Primaj besplatno novosti i savjete iz svijeta Fitness Treninga

Izbornik
Informacije
Kupovina
Kontakt

+385 1 561 44 44

+385 98 680 260

info@fitness-trening.com

Besplatna dostavaZa narudžbe iznad 400,00 kn