0 kom Dovrši kupovinu
Početna Blog Trening Gledaju li baš svi u mene?

Da li baš svi gledaju u mene?

Prikaži sve kategorije
Prehrana Zdravlje Ciljevi Transformacija Mišićna masa Mršavljenje Trening Programi Muškarci Žene
31.08.2015

Kada s nekim razgovaram o treninzima u teretani jedan od čestih izgovora je: ,,Neugodno mi je, pa svi će me gledati i smijati se.“ Ovo sam čuo od mnogih početnika. Bilo to bile sasvim „obične“ cure, starija gospoda ili bilo koja druga kategorija potencijalnih vježbača.

Naravno da svaka nova situacija u životu na neki način nije ugodna (prvi odlazak zubaru, prvi javni nastup...) što ujedno nije razlog za odustajanje.

Prije prvog treninga predložio bi informativni obilazak dvorane u kojoj namjeravate vježbati.Upoznavanje s osobljem, trenerom, prvi utisak te atmosfera koja vas očekuje u samoj dvorani biti će onaj jezičac na vagi koji će doprinijeti vašoj odluci da krenete s vježbanjem.

Velika vjerojatnost je da ćete tamo zateći sasvim „obične“ ljude koji svakodnevno dolaze iz nekih svojih razloga. Neki će biti puniji od vas, neki stariji, a možda ugledate i neku curu koja diže impresivne kilaže pa joj se dio vježbača divi dok je drugi dio uopće ne doživljava. Nakon nekoliko treninga vjerojatno će vam svi razlozi koje ste navodili kako biste izbjegli trening biti smiješni i bit će vam žao što puno ranije niste pregrmili i krenuli uraditi nešto za sebe i svoje zdravlje jer ipak u teretanu dolaze samo obični ljudi svaki sa svojim ciljevima, problemima i željama.

Ako se pak dovoljno dugo zadržite, onda je moguće steći nova poznanstva, prijateljstva i istomišljenike s kojima će ostvarivanje ciljeva biti puno lakše i ugodnije.

I vjerujte mi ne gledaju svi baš u vas, svi su oni bili početnici i krenuli su s istim strahom kao i vi, a danas ste vi za njih samo još jedan novi član u zajednici koji je donio ispravnu odluku.

Autor: Goran Juratović

Fitness trening
Newsletter

Prijavi se i ostvari tjedan dana besplatne članarine
Primaj besplatno novosti i savjete iz svijeta Fitness Treninga

Izbornik
Informacije
Kupovina
Kontakt

+385 1 561 44 44

+385 98 680 260

info@fitness-trening.com

Besplatna dostavaZa narudžbe iznad 400,00 kn