0 kom Dovrši kupovinu
Početna Blog Trening Farmerov hod za isklesane mišiće

Farmerov hod za isklesane mišiće

Prikaži sve kategorije
Prehrana Zdravlje Ciljevi Transformacija Mišićna masa Mršavljenje Trening Programi Muškarci Žene
23.11.2016

To je nošenje tereta bolje od svega kad je u pitanju metabolička kondicija i gubitak masti. Sliejdi i objašnjenje zašto.

Neki ljudi vole Prowler ili saonice kako bi bili što mršaviji. Ali je bolje izvoditi farmerov hod ili trap-bar carry. Prvo, teško da će te ograničiti metabolički čimbenici. Prowler ili saonice uzrokuju najbolju potrošnju kisika u kratkom vremenu. To je dijelom zbog velike zahtjevnosti vježbe, ali i zato što je teško disati dok ih guraš!


Farmerov hod je također metabolički zahtjevan, ali bar ne spriječava disanje. Zato možeš nositi teške stvari dulje vremena nego što ih možeš gurati. Bitan je i brz oporavak među setovima. To ti dopušta veću gustoću posla (puno treninga u kratkom roku), a to je važno kad želiš što prije smršaviti.

Drugo, farmerov hod uključuje brojne mišiće. Prowler ili saonice može aktivirati manji broj ali teže, no nećeš dobiti iste ruke, trapezius, abdomine kao u farmerovu hodu. Osjetit ćeš mišićni rast zbog okluzivnog istezanja, a to čini farmerov hod pravim pokretom za gradnju.

Za gubitak masti: hodaš sa umjerenom kilažom 2 minute i odmor 1 minuta.

Za mišićnu gradnju i gubitak masti: hodaš sa teškom kilažom 1 minuta i odmor 1 minuta.

Da gradiš veličinu / snagu dok održavaš mršavo tkivo: hodaš sa vrlo teškom kilažom 20 - 30 sekundi s maksimalno 2 minute odmora između setova.

Christian Thibaudeau

Fitness trening
Newsletter

Prijavi se i ostvari tjedan dana besplatne članarine
Primaj besplatno novosti i savjete iz svijeta Fitness Treninga

Izbornik
Informacije
Kupovina
Kontakt

+385 1 561 44 44

+385 98 680 260

info@fitness-trening.com

Besplatna dostavaZa narudžbe iznad 400,00 kn