0 kom Dovrši kupovinu
Početna Blog Programi Žene „Budi aktivna, budi sigurna“

„Budi aktivna, budi sigurna“

Prikaži sve kategorije
Prehrana Zdravlje Ciljevi Transformacija Mišićna masa Mršavljenje Trening Programi Muškarci Žene
19.11.2015

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama. 

Besplatan seminar samoobrane za žene.

Krav Maga Hrvatska u suradnji sa udrugom BaBe! organizira

„BUDI AKTIVNA, BUDI SIGURNA“

Besplatan trening seminar samoobrane za žene povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama (25.11.)

Seminar se održava u nedjelju 22. studenog od 13:00 do 16:00 sati na Velesajmu, paviljon 18

Predstavnice udruge BaBe!, jedne od najutjecajnijih udruga koja se bavi pružanjem zaštite, pomoći i podrške ženama žrtvama nasilja, u prvom dijelu seminara upoznat će nas sa aktualnim stanjem na području problematike nasilja nad ženama, najvećim problemima s kojima se žrtve suočavaju te izazovima s kojima se susreću kao organizacija.

Instruktori Krav Maga Hrvatske upoznat će prisutne sa osnovama Krav Maga sustava samoobrane i pokazati sudionicama kako se ponašati u neugodnim situacijama, kojim tehnikama žene mogu utjecati na prevenciju i smirivanje sukoba te brze i jednostavne tehnike kojima mogu odgovoriti na fizičke napade.

Na ovaj način učenjem vještina samoobrane s jedne strane te pružanjem psihosocijalne podrške s druge strane, dobivamo zaokruženi proces osnaživanja žena za izlazak iz kruga nasilja.

Pozivamo Vas da dođete (u laganoj sportskoj odjeći i tenisicama za parket) sa prijateljicama, sestrama, susjedama, kolegicama (bez obzira na dob i predznanje) i da nam se na ovaj način pridružite u borbi protiv nasilja nad ženama!

Za svu djecu koja dođu kao pratnja svojim majkama organiziran je i dječji kutak gdje će se mališani zabaviti za vrijeme seminara na Krav Maga treningu za djecu (video treninga za djecu).

A svi koji dolaze na seminar ili koji nisu u mogućnosti doći, podržite nas medijskim širenjem svijesti s oznakom #protivnasilja te se uključite u aktivnu borbu za sigurnost žena.

Na prošlogodišnjem Krav Maga seminaru samoobrane za žene bilo je stotinjak žena, a ove godine očekujemo znatno veći odaziv.

*Krav Maga je praktična metoda borbe koja obučava kako izbjeći, spriječiti i razriješiti bilo koju vrstu nasilja i napada. Krav Maga obučava samoobranu, borilačke i borbene vještine, kao i vještine zaštite drugih, a sve to na jedinstven i jednostavan način učenja. To je sustav s jedinstvenim i logičnim pristupom. Laka je za učenje i pamćenje, izvodi se prirodno i instinktivno, i praktično se može upotrijebiti pod stresnim uvjetima. Jedan od važnijih komponenata Krav Mage je jedinstvena pedagogija, metodologija i način obuke.*

Za sve dodatne informacije i prijave za sudjelovanje obratite nam se na  info@krav-maga.hr i broj  091/580 5160 (Marijan)

Fitness trening
Newsletter

Prijavi se i ostvari tjedan dana besplatne članarine
Primaj besplatno novosti i savjete iz svijeta Fitness Treninga

Izbornik
Informacije
Kupovina
Kontakt

+385 1 561 44 44

+385 98 680 260

info@fitness-trening.com

Besplatna dostavaZa narudžbe iznad 400,00 kn