0 kom Dovrši kupovinu
Početna Blog Prehrana Prestani s cheat mealovima

Prestani s cheat mealovima

Prikaži sve kategorije
Prehrana Zdravlje Ciljevi Transformacija Mišićna masa Mršavljenje Trening Programi Muškarci Žene
18.08.2016

Možeš imati obrok kojim varaš, ali ne i ako si već predebeo. Vrijeme je da se suočiš sa stvarnošću. Pročitaj ovo... ili budi na svom sigurnom mjestu i ostani debeo.

Možeš imati obrok kojim varaš, ali ne i ako si već predebeo. Vrijeme je da se suočiš sa stvarnošću. Pročitaj ovo... ili budi na svom sigurnom mjestu i ostani debeo.

Nitko ti ne treba reći da ne trebaš slatkiše, kekse, sokove, nezdravu i brzu hranu, pretjerano piće jer ti narušavaju napredak i uništavaju tijelo.

Zapravo, možda i trebaš nekoga. To je zbog svih nadrisavjetnika koji poručuju da je to u redu – u umjerenim količinama. To je tužno stanje današnje fitness industrije: uistinu fit ljudi savjetuju uistinu debelimm ljudima da je u redu jesti gluposti... zato što tako pokazuješ „ljubav prema svom tijelu“ ili zbog „znanosti“ ili zato što nemaju marketinških ideja.

Također, vole reći da „ne postoji nezdrava hrana“ jer vjerojatno definiraju „hranu“ kao „sve što možeš progutati i neće te ubiti momentalno“.

E, pa, u krivu su. Svaki put kad pretila osoba unese u sebe nešto što je „očigledna glupost“, onda idu korak unatrag od svojih ciljeva ili trenutačno zaustavljaju napredak. A mogu zaboraviti na „umjerenost“ jer većina te hrane uzrokuje ovisnost i uništava crijevnu bakteriju.

Izbaci cheat mealove

Za gubitak masti, a za održavanje izvedbe – izbaci ih u potpunosti. Da, podosta je planova prehrane koji predlažu cheat hranu, ali s njima ne postoje dugoročno dobri rezultati.

Možda je vrijeme da odrasteš i da ukineš nagradu hranom za svaki odrađen trening. Naravno da se mršavci i oni na steroidima mogu izvući i s nezdravom hranom. Pokušaj u 30-ima ili 40-ima održati liniju ako svaki vikend jedeš kao razmaženo derište.
Trener za prehranu treba biti poput trenera za snagu i kondiciju: treba popuniti rupe u osnovi, a onda izgraditi dobru strukturu na tome. To je jednostavno, a obično sportaši znaju što trebaju jesti, a što ne. Znaš i ti.

Čudno, ali u ljudskoj je naravi očigledno griješiti dok ti netko ne kaže da prestaneš. Pa, evo ga: prestani.

Chris Shugart

Fitness trening
Newsletter

Prijavi se i ostvari tjedan dana besplatne članarine
Primaj besplatno novosti i savjete iz svijeta Fitness Treninga

Izbornik
Informacije
Kupovina
Kontakt

+385 1 561 44 44

+385 98 680 260

info@fitness-trening.com

Besplatna dostavaZa narudžbe iznad 400,00 kn