0 kom Dovrši kupovinu
Početna Blog Hrvati na MrOlympia

Hrvati na MrOlympia

Prikaži sve kategorije
Prehrana Zdravlje Ciljevi Transformacija Mišićna masa Mršavljenje Trening Programi Muškarci Žene
18.09.2016

Prvi nastup naših predstavnika na profesionalnoj MrOlympia

Završila je i ovogodišnja MrOlympia, najveće natjecanje u profesionalnom bodybuilding natjecanju. Svi zaljubljenici u bodybuilding su protekla tri dana uživali u nastupima svojih favorita u Los Angelesu.

Ono po čemu ću ja pamtiti ovu Olympiu je nastup Kevina Levrona koji se odlučio nakon dvanaest godina stanke ponovo natjecati u svojoj pedeset i drugoj godini. Kevin naravno nije bio konkurentan no poruku koju je poslao svim svojim fanovima i zaljubljenicima u ovaj sport je puno bitnija od samog plasmana. Kevin mi je osobno jedan od najdražih bodybuildera i stvarno sam uživao prateći njegove pripreme zadnjih 6 mjeseci.

Ono što me još više zanimalo je nastup naše Branke Njegovec, prve pro takmičarke iz Lijepe naše koja je nastupila na ovom natjecanju. Branka Njegovec, rođena je u Varaždinu, u svijet bodybuildinga ušla je u svojoj 30-toj i od tada je neprestano težila usavršavanju i ostvarivanju svojih ciljeva u ovom sport.

Nakon što je osvojila sve što se može u amaterskom sportu stiglo je i osvajanje apsolutne kategorije na Arnold Classicu u US gdje je osvojila pro card. Sljedeća stepenica koju si je Branka zacrtala je odlazak na MrOlympia i odmjeravanje snaga s najjačima u svojoj kategoriji. Za isto natjecanje kvalificirala se već na svom prvom natjecanju kao profesionalka na Diamont kupu u Slovačkoj.

Kroz pripreme kao i veći dio karijere uz Branku je bio i njen trener Mario Jarnečić. U Los Angelesu Branka se natjecala u kategoriji Women's physique gdje je bilo trideset natjecateljica. Branka se nije uspjela plasirati među prvih petnaest što nikako nije neuspjeh. Mora se uzeti u obzir da je Branka novo ime u pro ligi i da tek počinje graditi svoje ime. Veseli da je veliki Shavn Ray dao Branki jako dobar komentar na forumu Muscular development gdje je konstatirao da je Branka izvrsno pripremljena, da je mišićava i suha te da njena leđa dolaze do izražaja.

Branka je u svakom slučaju zadovoljna ostvarenim kao i njen trener Mario te već sada kreću sa planovima i pripremama za nova natjecanja kojih sigurno neće faliti poznavajući ovaj dvojac.

Goran Juratović

Fitness trening
Newsletter

Prijavi se i ostvari tjedan dana besplatne članarine
Primaj besplatno novosti i savjete iz svijeta Fitness Treninga

Izbornik
Informacije
Kupovina
Kontakt

+385 1 561 44 44

+385 98 680 260

info@fitness-trening.com

Besplatna dostavaZa narudžbe iznad 400,00 kn