0 kom Dovrši kupovinu
Početna Blog Ciljevi Transformacija Transformiraj se

Transformiraj se

Prikaži sve kategorije
Prehrana Zdravlje Ciljevi Transformacija Mišićna masa Mršavljenje Trening Programi Muškarci Žene
11.10.2015

Ne tako davno i sada. Dva mjeseca van treninga, dnevno po 8 h za kompjuterom, hrpa stresa i odraz u ogledalu kakav nikako ne želim. Mislim da sam si u ova dva mjeseca dozvolio da upadnem u stanje u kojem je dobra većina vas. Uz svoj svakodnevni posao (rad u teretani koju vodim već 14 godina), uhvatio sam se i vođenja kompletne fitness-trening.com stranice i svega posla vezanog uz nju. To iziskuje jako puno vremena i truda - a i takav sam po prirodi: kada se nečeg uhvatim odradim to i do kraja. Tako je i s ovim, za mene jako važnim, projektom. Tu je naravno i moja obitelj koju nikako ne želim zapostaviti (žena i tri predivna sina).

Nedostatak vremena, a bome i volje, za trening rezultirali su sljedećim: mrzovolja, nervoza, sve slabija produktivnost, bolna leđa te sveopće nezadovoljstvo. I uhvatio sam se da sve ono što pišem i savjetujem drugima trebam početi što prije primjenjivati na sebi. Već nekoliko puta sam i sam počinjao od ponedjeljka i kao krenut ću... Pa izbije neki problem koji te izbaci iz takta, preskočiš trening, obrok i tako samo ideš dalje i dalje, a odraz u ogledalu postaje sve gori, voljni moment sve slabiji, želja za treningom sve manja...

Ali to nisam ja, barem ne onaj ja kojeg poznam već dugi niz godina, ovo je neki drugi ja koji je došao iznenada niotkuda i koji se odjedanput nastanio u mom tijelu, glavi i koji nikako tu ne pripada. E, pa, majstore, letiš van i ne vraćaj se više!!! Ne od sutra nego od sada, od ovog trena. 

Na papiru sastavljam plan prehrane i krećem s pripremom obroka za sutra. Krećem s tri treninga tjedno, s ciljem da nakon svaka dva tjedna dignem po jedan trening tjedno. Znači, nakon dva tjedna četiri treninga tjedno,  nakon četri pet dok ne budem na šest treninga tjedno. Priprema obroka će biti kasno navečer ili rano ujutro ovisno o dnevnom rasporedu i obavezama.

Sutra ujutro je mjerenje, slika početnog stanja je već tu i sve je spremno za praćenje moje transformacije.

Ako se i ti tako osjećaš i želiš promjenu, a ne znaš kako - predlažem ti da svakodnevno pratiš moj plan prehrane i treninga te da budemo uzajamna motivacija i podrška jedan drugome.

Sav ovaj sadržaj biti će svakodnevno ažuriran na našem FIT+ programu.

Tvoj osobni trener

Goran Juratović 

  

Fitness trening
Newsletter

Prijavi se i ostvari tjedan dana besplatne članarine
Primaj besplatno novosti i savjete iz svijeta Fitness Treninga

Izbornik
Informacije
Kupovina
Kontakt

+385 1 561 44 44

+385 98 680 260

info@fitness-trening.com

Besplatna dostavaZa narudžbe iznad 400,00 kn