0 kom Dovrši kupovinu
Početna Blog Ciljevi Transformacija Rezime prvog tjedna

Rezime prvog tjedna

Prikaži sve kategorije
Prehrana Zdravlje Ciljevi Transformacija Mišićna masa Mršavljenje Trening Programi Muškarci Žene
20.10.2015

Nakon početnih tjedan dana i više sam nego zadovoljan postignutim rezultatima.

U ponedjeljak ujutro sam s određenim strahom krenuo uzimati mjere. S obzirom na to da je vikend bio ne baš po pravilima smatrao sam da će i rezultati malo zaostati. U subotu popodne smo išli na vjenčanje, gdje sam se susreo s iskušenjem najdražeg kolača - mađarice. Klopu sam dobro riješio: malo pršuta, sira, koja maslina, ništa kruha i to je bilo to. E onda je uslijedio susret s tacnama punih kolača, a ono što je najgore bilo je što je najdraža mađarica bila tamo. Sreća u nesreći je što su i moja tri tigrića nasljedila tu ljubav prema njima pa su veći dio maznuli, no i ja sam dvije-tri riješio. Mi smo otišli kući pred TV na sudar s kokicama koje sam im obećao, a mama dalje u salu.  

Nedjelja... E, da, to je dan koji je kod nas specifičan po doručku. U 8:00 sam pred Lidlom i već po redu: kruh sa sjemenkama, peciva s bučinim sjemenkama, sardine, tuna pašteta, salama pileća prsa, philadelphia light i za tigriće ista samo sa milkom. Čim otvaram vrata uzimaju se vrećice, vade stvari na stol i lagana gozba kreće. Ta nedjelja je nešto posebno, preko tjedna uvijek žurba, jurnjava i nikako da svi skupa sjednemo i u miru jedemo. E, zato, imamo nedjelju i ni za što je ne bih mijenjao.

Nije to nikakvo prežderavanje već jednostavno doručak za guštanje i uživanje. Pa i izbor namirnica je prilično dobar. Ja taj obrok brojim pod cheat meal. Istina bio je i u subotu, ali - što sada. 

Nakon doručka dečki pred TV-om, vikendom je play-station u điru i oni tada uživaju. Ja pak u kuhinju pripremat ručak jer draga spava - neka, zaslužila je. 

Zajednički ručak, slušamo kako je bilo na svadbi, družimo se za stolom i ja u tim trenucima baš uživam. E sad i ja zaslužujem mali odmor pa se poslije ručka bacam malo u krevet ubiti oko. U 5 imam osobni, a i u meni cijeli dan nekako tinja želja za treningom (grižnja savjesti zbog opravdanog izostanka s istog u srijedu). 

Trening odvođen, moj odrađen i baš se nekako dobro osjećam i zadovoljno idem kući.

U ponedjeljak na vagi - 1 kg, u struku - 1 cm kao i  0,5 % masnoće manje. Znači prošli tjedan je bio uspješan, sretan i zadovoljan. Krećem se hvatati u koštac s nadolazećim.

Fitness trening
Newsletter

Prijavi se i ostvari tjedan dana besplatne članarine
Primaj besplatno novosti i savjete iz svijeta Fitness Treninga

Izbornik
Informacije
Kupovina
Kontakt

+385 1 561 44 44

+385 98 680 260

info@fitness-trening.com

Besplatna dostavaZa narudžbe iznad 400,00 kn