0 kom Dovrši kupovinu
Početna Blog Ciljevi Transformacija Kratke upute kako do ravnog i izdefiniranog trbuha by Goran Juratović

Kratke upute kako do ravnog i izdefiniranog trbuha by Goran Juratović

Prikaži sve kategorije
Prehrana Zdravlje Ciljevi Transformacija Mišićna masa Mršavljenje Trening Programi Muškarci Žene
05.08.2015

Šest savjeta koje trebate poštivati da biste došli do ravnog i izdefiniranog trbuha.

Slijedi šest pravila kojih bi se trebalo pridržavati za postizanje jakih i izdefiniranih trbušnjaka.

1. Trening trbuha
Umjesto velikog broja ponavljanja koncentrirajte se na teške treninge za trbuh. 10 ponavljanja po seriji, dizanja nogu i povlačenja užeta sa gornje koloture u sporoj i pravilnoj formi će dovest do niza detalja na trbuhu.

2. Prehrana
Jedite često, 6 - 8 manjih obroka dnevno. Visokoproteinska hrana u kombinaciji s vlaknima daje dulji osjećaj sitosti. Ugljikohidrate, u manjim količinama možemo konzumirati u prvom obroku i neposredno prije i nakon treninga.

3. Intenzivni intervalni trening
Izraženi trbušnjaci su posljedica niskog postotka potkožnog masnog tkiva. Možete raditi trbušnjake satima, ali ako ih prekriva masno tkivo nikada neće biti vidljivi. Odličan trening za eliminaciju potkožnog masnog tkiva je kratki intenzivni intervalni trening koji će „paliti“ masnoće. Npr. sprintevi, nakon minute zagrijavanja sprintamo 45 sekundi pa 15 sekundi laganog hoda i tako narednih 25 minuta.

4. Dodaci prehrani
Ne treba previše razbijati glavu oko dodataka. Jednostavno dobar fat burner, pre-workout formula i kvalitetni proteini su sve što vam je potrebno. Fat burner da vam pospješi i ubrza potrošnju potkožnog masnog tkiva, pre-workout formula za dobar pump prije treninga te proteini koji služe za izgradnju mišića.

5. Oporavak
Često u želji da što prije postignemo ciljeve ne razmišljamo dovoljno o oporavku nakon treninga. Ako je vaše tijelo stalno pod stresom i opterećenjem, teško da ćete ostvariti željene rezultate. Morate biti sigurni da pravilnom prehranom i dodatcima prehrani pomažete svom tijelu da se što uspješnije i u što kraćem vremenu oporavi i pripremi za sljedeći trening. Kombinacija BCAA i glutamina je optimalna za oporavak.

6. Tekućina
Što više tekućine unosite u organizam, više ćete je i izbaciti. Ravan i do detalja vidljiv trbuh se postiže izbacivanjem potkožne vode, a to možemo postići samo ako u tijelu konstantno imamo dovoljno tekućine.

Autor: Goran Juratović

Fitness trening
Newsletter

Prijavi se i ostvari tjedan dana besplatne članarine
Primaj besplatno novosti i savjete iz svijeta Fitness Treninga

Izbornik
Informacije
Kupovina
Kontakt

+385 1 561 44 44

+385 98 680 260

info@fitness-trening.com

Besplatna dostavaZa narudžbe iznad 400,00 kn