0 kom Dovrši kupovinu
Početna Blog Ciljevi Transformacija Kiša neumorno pada, ali moja motivacija ne

Kiša neumorno pada ali moja motivacija ne

Prikaži sve kategorije
Prehrana Zdravlje Ciljevi Transformacija Mišićna masa Mršavljenje Trening Programi Muškarci Žene
15.10.2015

Današnji dan je već puno bolji što se prehlade tiče. Nos je prestao curiti, glava bolje funkcionira, mada to još nije to.

Mislim da je prehlada na izlaznim vratima. Dosta čaja, vitamina C te čarobnog napitka iz apoteke i problem riješen nakon tri dana. 
Žalosti me što sam morao preskočiti jučerašnji trening, ali nisam doslovno bio sposoban ništa napraviti. Kroz godine sam naučio slušati tijelo i poštivati signale koje mi šalje. Prije bih forsirao bez obzira na sve u strahu da ne izostanu rezultati, što se i znalo dogoditi, ali iz čistog razloga jer se bolest produžavala i umjesto tri bi bio bolestan i više od sedam dana. 

Dijeta, mogu reći, ide bez problema. Jučer sam ugljikohidrate i masti držao jako nisko, proteine isto malo niže, dok sam danas s ugljikohidratima nisko, a masti malo povisio, naravno one zdrave. Jučer se javila želja za slatkim. Budući da sam držao ugljikohidrate nisko, dozvolio sam si jednu bananu narezanu na kockice s Maxx desertom od manga. Mogu reći prava poslastica i što je najbitnije nije nanesena nikakva šteta. Usput plan prehrane se nalazi na FIT+ programu.

Moje pravilo je da nekako uskladim prehranu s aktivnostima. Kada cijeli dan sjedim za kompjuterom uz nekoliko ustajanja od stola stvarno mi nije potrebna energija kao u danima kada sam aktivan i odrađujem teške treninge. Sva sreća da sada ima hrpa posla koja me okupira jer obično sam se uhvatio da najviše gluposti pojedem i stavim u sebe u onim rijetkim danima kada sam doma i kad nisam pretjerano zaposlen. Onda samo razmišljam što da jedem. Ovako i ne stignem, samo skačem s jedne E-mail adrese na drugu, borim se s tamo nekim CMS-om za koji nisam ni znao do nedavno da postoji.

Pišem, odgovaram na poruke, slažem programe, a vrijeme kao da leti i da mi alarm ne zvoni vjerojatno bih i preskočio neki obrok, a to nikako ne želim budući da znam da je tijelo fino usklađen mehanizam koje najbolje funkcionira ako je sve posloženo kako spada. Ako svaki dan dobije u isto vrijeme hranjive tvari, trening te dostatnu količinu sna ono jednostavno funkcionira besprijekorno. Nije lako, ali se da - ako ima volje i želje.

A volje i želje ne fali za sutrašnji trening, kao ni za odlazak na današnji trening s mojim Krav Maga Kidsima i Teensima.

Fitness trening
Newsletter

Prijavi se i ostvari tjedan dana besplatne članarine
Primaj besplatno novosti i savjete iz svijeta Fitness Treninga

Izbornik
Informacije
Kupovina
Kontakt

+385 1 561 44 44

+385 98 680 260

info@fitness-trening.com

Besplatna dostavaZa narudžbe iznad 400,00 kn