0 kom Dovrši kupovinu
Početna Blog Ciljevi Transformacija Kako je prošao prvi dan.

Kako je prošao prvi dan.

Prikaži sve kategorije
Prehrana Zdravlje Ciljevi Transformacija Mišićna masa Mršavljenje Trening Programi Muškarci Žene
12.10.2015

Na kraju dana kad sve zbrojim i nije bilo tako loše.

Uobičajno buđenje u 6:00, jutarnja higijena, pripremanje doručka i omiljena jutarnja šalica turske kave. Do sada sam je pio s medom no od danas sam izbacio med jer u prvom obroku ne unosim ugljikohidrate kako bi inzulin još malo mirovao. 

Otvaranje E-mailova, letimičan pogled na količinu koja čeka odgovor, malo na FB pa buđenje klinaca. Dvojicu spremam za školu i vrtić dok treći uživa u krevetu jer on malo kasnije kreće u boravak. Nakon što sam ovu dvojicu odvezao vraćam se kući i odgovaram na E-mailove jer imam nekih sat vremena do sljedeće vožnje do škole. Po povratku slažem dnevni trening za FIT+, uređujem stranicu, primam narudžbe, odgovaram na telefonske pozive, kuham slijedeći obrok, uglavnom na relaciji između radne sobe i kuhinje. 

Imam sreću da danas ne moram nikamo van i da mogu sve obavljati od kuće. Naravno da mora biti faktor ometanja u vidu lagane prehlade koja tek hvata maha da me pošteno zdrma. U tom okruženju sam do 16:00 kad je vrijeme da krenem do svog centra gdje trebam odvoditi dva osobna treninga, odraditi svoj trening i na kraju večeri još odvoditi trening Krav Maga. 

Onaj tren kada ulazim u teretanu - kao da sam drugi čovjek. Tu jednostavno plivam poput ribe u vodi. Moja ekipa je fenomenalna i jednostavno ne mogu biti loše volje i neraspoložen među tim ljudima. Trening žestok kao i moj partner za treniranje Dragan koji stalno tjera i daje dodatnu motivaciju.

Sve u svemu jedan odličan početak jedne zamišljene transformacije. Svi obroci i trening su dostupni članovima Fit+ programa koji mogu slobodno slijediti ovaj režim i skupa sa mnom skinuti nešto kilograma nakon čega idemo graditi nove mišiće, a onda - tko zna možda i neki izlazak na binu, ali o tome... kad dođe vrijeme za to.

Fitness trening
Newsletter

Prijavi se i ostvari tjedan dana besplatne članarine
Primaj besplatno novosti i savjete iz svijeta Fitness Treninga

Izbornik
Informacije
Kupovina
Kontakt

+385 1 561 44 44

+385 98 680 260

info@fitness-trening.com

Besplatna dostavaZa narudžbe iznad 400,00 kn