0 kom Dovrši kupovinu
Početna Blog Ciljevi Transformacija Kad te na samom početku uhvati nevolja

Kad te na samom početku uhvati nevolja

Prikaži sve kategorije
Prehrana Zdravlje Ciljevi Transformacija Mišićna masa Mršavljenje Trening Programi Muškarci Žene
14.10.2015

Što bi bilo jednostavno, kad može biti komplicirano. Upravo to, valjda tako mora biti, jer da je jednostavno onda bi bilo prelagano i prejednostavno.

Nakon odličnog prvog dana koji je prošao i više nego dobro prije spavanja su se javili lagani signali za uzbunu. Noć je počela sa puhanjem nosa a do jutra sam već uspio riješiti paket maramica. Glupa prehlada pa kud baš sada, nikad nije dobro došla ali sada pogotovo nije.

Priče o tome da vježbanje jača imunitet drže vodu ali ne u slučaju kada nakon treninga mokar ko miš sjediš 45 minuta u razgovoru sa osobom koja treba tvoju pomoć i odgovore a ti u stisci sa vremenom nemaš obraza reći da te pričeka 20 minuta da se presvučeš i otuširaš. E pa sada šmrcaj i puši nos.

Dakle cijeli dan koma, naravno ujutro prvo po neki čarobni prašak u apoteku kako bi donekle funkcionirao jer nemam pravo na luksuz bolovanja. Odgovori na mailove traju duplo duže pošto svako malo moram brisati nos (razmišljam o nekoj inovaciji koju bi samo stavio ispod nosa pa nek se slijeva a ja da mogu raditi neometano, no nisam baš toliko inovativan). 

Jutro prolazi lagano i bolno. Obroke jedva stavljam u sebe, jelo mi na zadnjem mjestu ali mora se, dan ranije je ipak bio dobar trening i treba mišićima pružiti sve potrebne nutrijente za oporavak. Ugljikohidrate svodim na minimum pošto je i aktivnost takva. Plan prehrane i treninga objavljujem redovito u FIT+ programu.

Oko podneva bi trebao kupiti klince iz škole, vrtića i razvoziti ih na treninge no na sreću pada kiša i odlučujemo ne voziti ih na iste. Moja bolja polovica uzima na sebe obavezu odlaska po klince i spašava me po ko zna koji puta i ostavlja u toplini doma. 

Popodne me ne može nitko spasiti treba odvoditi dva treninga Krav Mage, prva grupa klinaca od 5-10 godina i druga od 11-15. Razmišljam kako bi roditeljima javio da nema treninga, što mi predlaže i najstariji sin kad me vidio na što ličim al nemam srca.

Kupim i svoje klince te sa golemim strahom odlazim na trening jer treba se boriti sa punom dvoranom živahne djece. Ne znam jesu li skužili da sam u banani ili je bio takav dan ali još jednom sam se uvjerio da su ta djeca čudo. Poslušni, dobri odradili sat bez problema i znatno mi olakšali. 

Starija grupa, ma s njima nema problema, malo ih je manje i već su uhodana ekipa. Čista rutina.

Povratak kući, obrok na silu, tekma, hrpa čaja i krpe u nadi da će sutrašnji dan biti bar mrvicu lakši.

 

    

Fitness trening
Newsletter

Prijavi se i ostvari tjedan dana besplatne članarine
Primaj besplatno novosti i savjete iz svijeta Fitness Treninga

Izbornik
Informacije
Kupovina
Kontakt

+385 1 561 44 44

+385 98 680 260

info@fitness-trening.com

Besplatna dostavaZa narudžbe iznad 400,00 kn