0 kom Dovrši kupovinu
Početna Blog Ciljevi Transformacija I drugi tjedan je iza mene

Prošao je i drugi tjedan

Prikaži sve kategorije
Prehrana Zdravlje Ciljevi Transformacija Mišićna masa Mršavljenje Trening Programi Muškarci Žene
26.10.2015

Obavljeno je i drugo mjerenje. Morao sam dva puta provjeriti mjerenje budući da nisam očekivao ovakve rezultate.

Kada sam krenuo pisati ovaj blog mislio sam da će to biti na dnevnoj bazi. Nakon samo nekoliko dana sam uvidio da je to gotovo pa nemoguće. Tempo kojim mi prolaze dani je nevjerojatan. Tjedan mi se okrene brzinom dana i kada pogledam iza sebe uvijek su neki zaostatci. Nije stvar organizacije nego jednostavno ima toga puno previše. No nije da se žalim, s godinama sam shvatio da puno bolje funkcioniram na taj način nego kada imam lufta.

Prošli tjedan je proletio al doslovno proletio. Ponedjeljak i utorak još kako tako, svakodnevne obaveze, klinci, komp, trening i još niz sitnica. U srijedu sam imao poslovni sastanak za koji nisam imao točno definiranu satnicu. Ujutro najstariji tigrić treba ići na trening a ja do zadnjeg ne znam jel ga mogu voziti ili ne jer čekam poziv da krenem u Zagreb. Ipak ga odlučujem voziti budući da znam koliko mu je to važno, a i propustio je par treninga radi poplava. Taman kad završava trening stiže i poziv te moram juriti za Zagreb. 

Budući da sam veći dio dana na terenu dva obroka rješavam u restoranima. Pokušavam izabrati hranu koja je po mom trenutnom režimu. Nakon pola dana provedenog van kuće stižem taman dojuriti doma nešto spremiti za pojesti i krećem dalje na posao u gym sa svojim klijentima.

Četvrtak je dan D. Od 6 ujutro sam za kompjuterom i imam niz radnih zadataka koje pokušavam riješiti uz neprestanu zvonjavu telefona koji prekida tok misli i baca me s jednog posla na drugi. Cijeli taj dan uspijevam naći vremena da na brzinu smiješam shake i ispijem ga. Zbog visokog ritma ni ne osjećam glad do kasno navečer kada se napokon sve smiruje. Napad gladi je takav da bih sve pred sobom pojeo i tu se sada pokušavam kontrolirati i pojest normalan obrok. Prije nego što krećem jesti, ispijam litru vode jer znam da će me zasititi i da neću pojesti više nego što trebam. Nakon što sam pojeo propisani obrok brzo brišem u krevet jer mozak i dalje razmišlja samo o hrani. Uz misao o hrani tonem i u san.

Vikend prlazi u slavlju rođendana srednjeg tigrića, nogometnim utakmicama te druženju s obitelji. Naravno da se tu potkrao komadić torte i još koji zalogaj koji nije baš po propisu.

U ponedjeljak ujutro baš i nisam preentuzijastičan kada stajem na vagu koja pokazuje 600 grama više u odnosu na prošli tjedan. No nikada se nisam previše obazirao na brojke na vagi osim dan prije natjecanja kada sam morao biti u kategoriji. Krojački metar i kaliper me ohrabruju i pokazuju da je i ovaj tjedan prošao dobro s obzirom na to kakav je bio. Još jedan centimetar manje u struku a i masnoća je pala. Dakle kompozicija tijela se lagano mijenja, masti idu dolje a mišići se vraćaju. To je razlog dobitka na vagi. Sretan i zadovoljan vozim tigriće u školu i vrtić pa idem odraditi jedan jutarnji trening natašte da malo ubrzam cijeli ovaj proces.

 

Fitness trening
Newsletter

Prijavi se i ostvari tjedan dana besplatne članarine
Primaj besplatno novosti i savjete iz svijeta Fitness Treninga

Izbornik
Informacije
Kupovina
Kontakt

+385 1 561 44 44

+385 98 680 260

info@fitness-trening.com

Besplatna dostavaZa narudžbe iznad 400,00 kn