0 kom Dovrši kupovinu
Početna Blog Ciljevi Transformacija I današnji dan se lagano privodi kraju

I današnji dan se lagano privodi kraju

Prikaži sve kategorije
Prehrana Zdravlje Ciljevi Transformacija Mišićna masa Mršavljenje Trening Programi Muškarci Žene
16.10.2015

Petak nije trinaesti, ali mnogima je bio i gori nego da je.

Nakon dva dana napokon buđenje bez zvuka kapljica kiše po krovu i prozorima. Nakon što je sinoć označena opća opasnost za grad Karlovac znao sam da jutro ne donosi ništa dobro. Za sebe se nisam brinuo jer živim van dosega rijeka međutim znao sam kako su neki ljudi nastradali prošlu godinu za poplava. 

Klince vozim kolektivno u školu i vrtić. Prvo najmlađeg u vrtić od kuda drugu dvoicu šaljem da idu pješice do škole koja je u neposrednoj blizini. Stariji dobiva važan zadatak da nauči mlađeg kako se ponašati u prometu, što on prihvaća s velikim veseljem. Njih dvojica odlaze a ja ih ponosno pratim pogledom i krećem prema nasipu uz koji je vrtić da vidim stanje rijeke Kupe. Imam što i vidjeti: ogromna je, brza, mutna i nimalo mi se ne sviđa.

Obilazim neke dijelove grada i s nevjericom gledam koliku su štetu te rijeke napravile ljudima u gradu i prigradskim naseljima. Taman su renovirali i doveli u red kuće koje su im prošle godine uništene u poplavi - kad evo reprize i ove godine.

Vraćam se kući jer već lagano osjećam glad pošto sam ujutro na brzinu samo popio bjelanjke i proteine što baš i nije bilo tako zasitno. Našao sam formulu kako popiti bjelanjke, a da nisi na rubu da ih izbacis iz sebe. Pomiješam ih s proteinima i malo vode i ide bez problema. Salmonele se ne bojim jer su jaja domaća i svježa. 

Nakon svježih idu pečena, malo sira, dvopek i spreman sam zauzeti svoje mjesto za radnim stolom i krenuti s poslom. Ni ne okrenem se, a već je podne - vrijeme za obrok, a ja još toliko toga imam za napraviti. 50 g kikirikija kao mali međuobrok dok sve ne završim da na miru mogu završiti sve što je preostalo pa na miru spremiti jelo.

Ne treba mi puno vremena za pripremu jela jer je zelje narezano, meso isto tako, a i brokula je kuhana. Samo važem pa rasporedim u tavu, tanjur, zdjelu i to je to. Ručak spreman, pojeden i idem dalje. 

Danas opet osobni, grupni i na kraju moj trening kojem se veselim cijeli dan. Osjećam još da nisam skroz došao sebi od prehlade i govorim Draganu da kao budem polako, da neću forsirati. Aha, moš si misliti, odradio trening što bi reko Srele na najjače.

Prije spavanja još odgovoriti na par E-mailova, pregledati društvene mreže i lagano krpe, sutra je novi dan i treba biti spreman na nove izazove i iskušenja.

Fitness trening
Newsletter

Prijavi se i ostvari tjedan dana besplatne članarine
Primaj besplatno novosti i savjete iz svijeta Fitness Treninga

Izbornik
Informacije
Kupovina
Kontakt

+385 1 561 44 44

+385 98 680 260

info@fitness-trening.com

Besplatna dostavaZa narudžbe iznad 400,00 kn