0 kom Dovrši kupovinu
Početna Blog Ciljevi Mršavljenje Savjet za gubljenje masti

Savjet za gubljenje masti

Prikaži sve kategorije
Prehrana Zdravlje Ciljevi Transformacija Mišićna masa Mršavljenje Trening Programi Muškarci Žene
14.06.2017

Želiš smanjiti tjelesnu masnoću? Slijedi savjet kako ostati sit između obroka i kako zaustaviti glad.

Naši napori da gubimo kalorije, sagorijevamo masti i smršavimo uglavnom se zasnivaju na tome da ukinemo večeru ili, još bolje, da sklonimo još koji tanjur. Ali je to jako teško. Možeš uspjeti dan-dva, ali svaki uspjeh obično je kratkoga daha.
Za sve je kriv onaj dosadni osjećaj gladi. Riješi ga se ili ga bar odgodi na nekoliko sati.

Gladan - ne više!

Pronašao sam nevjerojatan način da se riješim gladi. Sve što trebaš je puna žlica jednog od sljedećih sastojaka kad osjetiš glad:

  • Psyllium, odnosno Metamucil
  • maslinovo ulje
  • prirodni maslac od kikirikija

Psyllium  je topivo dijetalno vlakno dobiveno iz biljke plantago ovata. Pomiješaj s vodom, formirat će gel kji usporava probavu, a osjetit ćeš sitost.

Istraživanja

Istraživanja su se bavila osjećajem gladi i pokazala su da je optimalna doza  6.8 grama Metamucila (dostupan u ikoničnom narančastom kanisteru) ili otprilike čajna žličica. U izdanju ,,Appetite” iz 07.05.2016., znanstvenici su zapisali: ,,Unosom suplementa Psylliuma prije obroka dobro se podnosi i može znatno utjecati na osjećaj sitosti jer smanjuje osjećaj gladi, povećava osjećaj sitosti i smanjuje potrebu za jelom između obroka."
Možeš uzeti žličicu svaki put kad osjetiš glad između obroka ili svaki put prije obroka da pojačaš osjećaj sitosti (da se ne prejedeš pri objedu).

Ostali izbori

Dok psyllium dobro funkcionira, jušna žlica puna prirodnog maslaca od kikirikija još je bolji izbor. Dobar je izbor uzeti žlicu ili dvije maslinovog ulja. Očigledno, zadnje dvije metode sadrže mast i više kalorija od psylliuma, a zato koristim sve tri metode kad želim smršaviti.

TC Luoma

https://biotest.t-nation.com/articles/tip-lose-fat-with-a-spoonful-of-this?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=article

Fitness trening
Newsletter

Prijavi se i ostvari tjedan dana besplatne članarine
Primaj besplatno novosti i savjete iz svijeta Fitness Treninga

Izbornik
Informacije
Kupovina
Kontakt

+385 1 561 44 44

+385 98 680 260

info@fitness-trening.com

Besplatna dostavaZa narudžbe iznad 400,00 kn