0 kom Dovrši kupovinu
Početna Blog Ciljevi Mršavljenje Drži estrogen pod kontrolom.

Drži estrogen pod kontrolom.

Prikaži sve kategorije
Prehrana Zdravlje Ciljevi Transformacija Mišićna masa Mršavljenje Trening Programi Muškarci Žene
24.07.2016

Muškarci ga isto trebaju, ali u umjerenim količinama. Ako ga imaš previše, onda ćeš se pretvoriti u balon. Kako držati estrogen pod kontrolom.

Činjenica: Visoka razina estrogena može povećati degenerativne bolesti i ranu smrtnost.

Postaje evidentno da je mnogo liječnika naučnika. Veliko je istraživanje o estrogenu objavljeno u Journal of the American Medical Association.

Istraživači su nadgledali razine estrogena u velikog grupi muškaraca. Otkrilo se da su muškarci s estradiolom (oblik estrogena) u normalnom rasponu 21.80 – 30.11 pg/ml imali najmanju smrtnost unutar 3 godine. Muškarci s najvišom razinom (iznad 37.99) imali su 133 % veću smrtnost u istom rasponu. Međutim, muškarci s najnižom razinom estrogena (ispod 12.90) najgore su prošli s 317 % većom smrtnošću!

U čemu liječnici griješe?

Liječnici su iz toga shvatili da muškarcima treba estrogen, a onda nisu htjeli davati pacijentima ništa za sniženje estrogena. Drugim riječima, mnogi liječnici ignorirali su osebujan problem visoke razine estrogena i odbijali su prepisivati anti-estrogenske lijekove.

Problem je u tome da, jednom kad se razina estrogena poviši, povećava se rizik od oboljenja od degenerativnih bolesti. Ateroskleroza je više moguća, a i moždani udar. Prostata raste. Općenito se povećava rizik smrtnosti. Ako si lifter ili sportaš, visoka razina estrogena negativno utječe na tvoju sposobnost da gradiš snagu i mišiće, a otežava ti pokušaj da smršaviš.

Kako održavati razinu estrogena?

Očigledno, moraš imati u vidu razinu svog estrogena. Razmisli o prirodnim suplementima za kontroliranje estrogena, npr. Rez-V™. Ako imaš ozbiljan problem, savjetuj se s progresivnim liječnikom i uzimaj tablete za sniženje estrogena, npr. Arimidex.

TC Luoma

Fitness trening
Newsletter

Prijavi se i ostvari tjedan dana besplatne članarine
Primaj besplatno novosti i savjete iz svijeta Fitness Treninga

Izbornik
Informacije
Kupovina
Kontakt

+385 1 561 44 44

+385 98 680 260

info@fitness-trening.com

Besplatna dostavaZa narudžbe iznad 400,00 kn